dinsdag 26 augustus 2008

 

Aliens minder intelligent dan gedacht

Denver,

Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat het IQ van de meeste aliens veel lager is dan tot nu toe gedacht.
Vanaf de jaren zeventig werd steeds gedacht dat aliens, wezens dus die in z.g. UFO's door het heelal reizen, een superieure intelligentie bezaten. Hoe konden ze anders in hun technisch geavanceerde ruimtevaartuigen dwars door het universum reizen, daarbij afstanden afleggend van miljoenen lichtjaren om vervolgens onze planeet aan te doen en daar mensen te ontvoeren en vrolijke patronen in graanvelden te creƫren?
Deze redenering werd onlangs ontkracht door onderzoek aan de University of Denver.
Mike Levenworth deed daar onderzoek naar het IQ van aliens en kwam tot een verbijsterende ontdekking: het IQ van een alien ligt in de buurt van de 75, het niveau dat voor mensen aangeduid wordt met zwakbegaafd.
Opmerkelijk is dat Levenworth dezelfde criteria gebruikt die in de jaren zeventig werden aangedragen om juist de vermoede superieure beschaving van de buitenaardsen aan te tonen.

Kort gezegd stelt Levenworth dat een alien wel gek moet zijn om dergelijke afstanden af te leggen en jaren aaneen in een ruimtevaartuig te gaan zitten, om vervolgens hier op aarde zogenaamde graancirkels te maken of mensen lastig te vallen.
Verschillende door aliens gemaakte intelligentie tests bevestigden Levenworth's vermoedens.

Labels: , ,


Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]