zondag 6 mei 2007

 

Vliegreizen voor rokers

Brussel, 6 mei 2007
De Belgische maatschappij Beltravel is van plan speciale vluchten aan te bieden voor rokers.
Guy van Damme ceo van Beltravel zegt dat men hiermee een gat in de reismarkt wil dichten dat ontstaan is sinds het algemeen rookverbod aan boord van vliegtuigen van kracht werd.
"Er is een groeiende groep rokers die niet meer wil vliegen door het rookverbod" zei van Damme tijdens een persconferentie in Brussel. "De aanduidingen boven de stoelen van de sigaret met het rode kruisje erdoorheen maken veel rokers totaal wanhopig als ze op een normale vlucht vliegen " aldus de Belair topman. "De zin in een sigaret of sigaar neemt alleen maar toe door deze uit het verleden stammende niet roken lichtjes en rokers gaan soms helemaal door het lint als ze voortdurend met het plaatje van de sigaret geconfronteerd worden en er na een vlucht van enkele uren achter komen dat de aanduidingen nooit uitgaan."

Er zijn nog wel wat barricades voordat de rookvluchten echt kunnen plaatsvinden, onder andere Europese regelgeving. Toch is van Damme hoopvol gestemd; een mogelijkheid zou zijn om de rokers bij inchecken lid te laten worden van een vereniging van tabaksliefhebbers.

Uw pulporama redactie volgt de ontwikkelingen op de voet en houdt u op de hoogte.

Labels:


Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]