vrijdag 11 mei 2007

 

Katholiscisme toch enige ware geloof.

Tuscon,

Studenten van de theologie faculteit van de Catholic University Tuscon, de CUT, hebben na jarenlange studie ontdekt dat het Katholiscisme toch enige ware geloof is.
Tientallen bijbelvertalingen werden met behulp van moderne computers en door een speciaal voor de faculteit ontwikkelde software programma geanalyseerd.
"Op 8 mei was het programma dan eindelijk klaar met rekenen. We zaten met zijn allen gespannen naast de computer toen de printer opeens uit zichzelf begon te printen. Er kwam een afbeelding uit die sterke overeenkomsten vertoont met de lijkwade van Jezus en daarna een afbeelding van een huilend meisje met echte tranen op het papier, die maar bleven stromen." zei Elmer C. Schliessner, decaan van de faculteit. "Een wonder, en teken Gods" stelden een paar studenten. "Duidelijker kan Hij niet zijn" stelde Bisschop F. Montgomery die verheugd reageerde op de ontdekking.
Het Vaticaan heeft een delegatie naar Tuscon gestuurd en ook de Paus toonde zich zeer verheugd dat nu eindelijk het gelijk van de Katholieken wetenschappelijk is komen vast te staan.

Labels: ,


Reacties: Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]





<< Homepage

This page is powered by Blogger. Isn't yours?

Aanmelden bij Posts [Atom]